Bouwtekeningen


Bouwtechnische tekeningen en 3D presentaties;

Voor  een verbouwing van een huis is voor de officiële instanties een bouwtekening vereist. Gezien de ervaring hiermee kan in overleg door ons voor een bouwtechnische tekening worden gezorgd.

Ervaringen zijn reeds opgedaan met de gemeenten Raalte, Borne, Hengelo en Zutphen, waar de aangeleverde bouwtechnische tekeningen na soms een kleine aanpassing in eerste instantie zijn goedgekeurd.   

 
 
 
 
 
              
 
 
       
 
 
 
Zoals hiernaast afgebeeld een bouwtechnische tekening aangeleverd bij de welstandscommissie


Aangezien veel verbouwingen vaak in eigen beheer wordt uitgevoerd en veel gemeenten niet direct akkoord gaan met de aangeleverde informatie geeft dit soms problemen.

Gemeenten zijn niet altijd meewerkend als de aangeleverde informatie niet voldoet aan bepaalde eisen, Hschols-interieurs heeft reeds voor meerdere gemeenten in de regio bouwtekeningen aangeleverd voor verbouwingen aan woonhuizen.

De ervaring tot nu toe is dat de meeste verbouwgegevens die werden aangeleverd direct of na een kleine aanpassing zonder problemen werden goedgekeurd.        

 

HSchols-Interieurs kan voor u tegen lage kosten de technische bouwtekening maken en de vaak verouderde tekeningen updaten naar de huidige maatstaven.

 
 
 
Verkoop van de woning;

Uit recentonderzoek is gebleken dat bij de aanwezigheid van een nieuwe aangepaste en ge-update bouwtekening van het huis, dit resulteerde in een snellere verkoop van de woning, aangezien de koper een betere indruk krijgt van de woning en uit de tekening blijkt dat er zorg aan het huis is besteed.

 
 
3D tekeningen en presetaties.

Bij nagenoeg al de opdrachten voor het maken van een meubelstuk of ontwerp wordt een 3D presentatie tekening gemaakt.

Aan de hand van de eerst indruk kunnen er eventueel aanpassingen aan de tekening worden aangebracht.

 
 
                                             Afbeelding invoegen                             
 
                                             Afbeelding invoegen