Parket

 

Parket

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het leggen, schuren en lakken van parket, zoals massief parket, strokenparket met ondervloer en losliggend.


In overleg is het mogelijk om uw parket door ons te laten schuren en lakken, beitsen of in de olie te zetten.


 


 

 

 


 Massief jatoba parket.


 

Voor het leggen, afwerken en onderhouden van parket is over het algemeen veel ervaring nodig. In de loop van de jaren zijn door ons de nodige aantallen vierkante meters aan parket gelegd. Van massief, stroken en zwevend parket. 

                                        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massief eiken parket 
Soms wordt lamelparket (multiplank / duoplank) verward met laminaat. Voor alle duidelijkheid: lamelparket is een volwaardig houten product en dus niet te vergelijken met laminaat.

 

De bovenkant bestaat uit een dunne laag hardhout, terwijl de basis daaronder is opgebouwd uit kruislings gelijmde houten lagen die de onvermijdelijke werking van het hout tegengaan.Lamelparket biedt alle voordelen van een houten vloer.

Er valt geen onderscheid te maken met een massief houten vloer.De vloer wordt vanuit de fabriek kant en klaar, onbewerkt afgeleverd. Op locatie zal de vloer in elke gewenste kleur en afwerking behandeld worden.  Ook zijn er vloeren die kant en klaar afgewerkt zijn, je bent dan wel gebonden aan de kleur die af fabriek wordt geleverd